Szerző: admin Dátum: 2011. január 19. Szabadító szolgálat 1 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szabadító szolgálat szerves része volt Jézus gyógyítói működésének, és szerves részét képezi az Egyháznak adott Nagy Parancsnak is. A tanfolyam a szabadító szolgálatot mind bibliai, mind gyakorlati szemszögből bemutatja. Elmondjuk, hogyan jönnek létre a démoni erősségek az emberek életében, és alapelveket adunk arra vonatkozóan, hogyan szabadulhatnak meg a foglyok. A kurzus célja, hogy a gyógyító szolgálatra elhívottakat képezze és eszközökkel lássa el, és nagyban hasznosítható azok számára is, akik Krisztus Testében szellemi vezetői szerepet töltenek be. A teremtett világ birodalmainak és a bukás következményeinek bibliai áttekintését követően a tanítás – kiterjedt szolgálói tapasztalataink alapján – az alábbi témákat érinti:

  • Jézus saját szolgálatának eseményei, ezekből kivonható alapelvek, amelyek ma is alkalmazhatóak.
  • A Sátán stratégiája, ahogyan a démoni birodalmat céljai elérésére használja.
  • Hogyan kaphatnak jogot az életünkben a démoni hatalmak saját bűneinken keresztül vagy mások bűneinek következményeként. Foglalkozunk a generációs bűn következményeivel is.
  • Az ember megkötözöttségekből és elnyomás alóli megszabadításának alapelvei. A megbocsátás fontossága, a szív helyes hozzáállása, helyes döntések.

A Szabadító szolgálat 2 kurzus az ebben az első négy napban lefektetett alapokra épül.

ROVAT: Programok

Comments are closed.