Az Ellel Ministries (Magyar Keresztény Alapítvány) közhasznú alapítványként működik, amely adományokból tartja fenn magát. Ezért van nagy szükségünk a segítségedre. Anyagilag többféleképpen is támogathatsz bennünket: adományok küldésével, rendszeres támogatással, vagy részt vállalhatsz  egy diák támogatásából, hogy részt vehessen valamelyik hosszabb iskolai képzésünkön.

Adó 1%

Az adó 1%-a a Magyar Keresztény Alapítványnak adható. Az alapítvány adószáma:

18051489-1-13

Minden adományt előre is köszönünk!

Egyszeri támogatás

Banki átutalással, (vagy előre kiküldött sárga csekken, melyet kérésre postázunk)

Számlaszámunk:

MAGYAR KERESZTÉNY ALAPÍTVÁNY

K&H bank, 10404072-40710909-00000000

Rendszeres támogatás

A mindennapi megélhetésünkkel együtt járó számláinkat nekünk is ki kell fizetnünk ugyanúgy, mint egy családnak, vagy bármely más szervezetnek. Ezen teher hordozásának legjobb módja az, hogy azt megosztjuk minél több ember között úgy, hogy mindenki minden hónapban egy kisebb összeggel támogatja szolgálatunkat. Azok számára, akik ezt megtehetik, ennek legegyszerűbb módja a rendszeres banki átutalás vagy sárga csekkel történő fizetés. Mivel a számláinkat ezek által a támogatások által fedezni tudnánk, a csapat teljes figyelmével arra a munkára tudna koncentrálni amire az Úr elhívta. Az adományozó cégeknek az adományokról minden év januárjában adóigazolást tudunk adni.

Gyümölcsök

Több ezrek életét tudta az Úr megváltoztatni a Misszió szolgálatán keresztül. Bizonyságokat a külömböző program leírási oldalak végén találsz, pl. itt, vagy itt. Szintén sokan találták meg a megváltást amint bizalmukat Jézusba, mint személyes Megváltójukba vetették .

Ha szeretnél részese lenni ennek a munkának, kérünk lépj velünk kapcsolatba!

Az Ellel támogató barátai segítenek a rendszeres havi jövedelmek előteremtésében. Ez a biztosítéka annak, hogy az Ellel Ministries ütemezett munkája megszakítás nélkül folyjon. Mindannyian Jézus munkatársai vagyunk és felelünk azért, hogy szeretete és gyógyító ereje elérje ezt a régiót is.Egy kötéllel, ha azt sokan húzzák súlyos terhek is elmozdíthatóvá válnak. Sok embertől egy-egy szerényebb felajánlás is nagyon sokat jelenthet. Kérünk, töltsd ki az adatlapot, és küldd el a brosúra hátoldalán található címre, ha te is szeretnél az Ellel támogató barátja lenni.

Mint barátunknak rendszeresen hírlevelet (imalevelet) küldünk, amely tartalmazza aktuális imakéréseinket is. Ily módon részesülhetsz Isten országának gyümölcseiből, melyet neked is köszönhetünk.

Rendszeres támogatóink klubtagként kedvezményeket vehetnek igénybe könyv, CD, DVD vásárlásakor, ill. a kurzusainkra való jelentkezéskor. kérünk, töltsd le itt a brossuránkat a részletekért (kérésre postai úton elküldjük) valamint a jelentkezési lapot is a brossurán találod.