Szerző: Admininisztrátor Dátum: 2012. február 10. Átalakulás Iskolája bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

ÁTALAKULÁS ISKOLÁJA
Alistair Petrie-vel és az Ellel Ministries Magyarország tanítóival

Brossúra letöltése ide kattintva.

A személyes gyógyulásnak és a föld gyógyulásának témája összefonódik Isten szívében. Ez a gyakorlati iskola bemutatja, hogy a bibliai alapelvek alkalmazásával nem csak Isten emberei, de a föld amelyen élnek is át tud alakulni az Ő dicsőségére.  Az iskola célja, hogy megismertesse, felkészítse és bátorítsa Krisztus Testét azokra az alapelvekre, melyek nem csak társadalmunk, de személyes életünk átalakulását is előidézhetik.  Az ébredést nem lehet betervezni, hiszen a kezdeményező minden esetben a Szent Szellem. Azonban Isten igéjéből kiderül, hogy a társadalmi átalakulás személyes átalakulással kezdődik, és így felelősségünk megtanulni azokat a lépéseket, melyekkel befogadhatjuk Isten jelenlétét közösségeinkbe. Gyere el, és tanuljunk együtt egy olyan embertől, aki csapatával számtalan ébredést térképezett már fel, és kulcsfontosságú eszközöket adhat a kezünkbe a magyar ébredéssel kapcsolatban!
Dr. Alistair Petrie nagy tapasztalattal és bibliai ismerettel rendelkezik arról, hogy az Egyház és a közösségek hogyan léphetnek be szellemi átalakulásba. Az Ellel tanítói pedig a személyes átalakulás témájában osztanak meg nélkülözhetetlen kulcsokat.

Fő témák:

Isten és az ember perspektívája a földről
Erősségek és sáfárság
A szellemi DNS-ünk
A föld átka
A föld gyógyulása
Saját gondolataink erődítményének börtönében
A titkos bűn, mely megakadályozza a gyógyulást
Kulcsok a személyes megújuláshoz és átalakuláshoz
Jézus a Szabadító és Gyógyító

A Program:

Érkezés és regisztráció: április 2-án 16 órától.
Kezdés: április 2-án, hétfőn 18 órakor vacsorával.
Befejezés: április 6-án, pénteken 17 órakor.
Napközben tanítási szekciók lesznek, köztük rövid kávé szünetekkel és hosszabb ebéd és vacsora szünettel.
Az előadás angol nyelven hangzik majd, magyar fordítással.

A Helyszín:

Az iskola az Ellel Ministries központjában, az Úr Rétjén kerül megrendezésre. Cím: 2162, Őrbottyán, Úr Rétje.

Az Ár:

Regisztrációs díj:               9000 Ft
(Tartalmazza a jegyzeteket és frissítőket hétfőtől péntekig)
Reg. díj + étkezés:            15000Ft
(Tartalmazza a jegyzeteket, frissítőket, ebédet és vacsorát hétfőtől péntekig)
Reg. díj + teljes ellátás:      40000 Ft
(Tartalmazza a jegyzeteket, frissítőket, reggelit, ebédet, vacsorát és szállást hétfőtől péntekig)

Amennyiben március 2-ig visszaküldöd nekünk a jelentkezési lapot és  befizeted az előleget, 20 % kedvezményt kapsz a regisztrációs díjból.

Dr. Alistair Petrie nemzetközileg elismert tanító és előadó, aki közel 20 éve tanulmányozza az ébredést megélt közösségeket és ezeknek jellemzőit. Angliában, Skóciában és Kanadában is szolgált mint pásztor, és jelenleg a Partnership Ministries igazgatója.  Szervezete George Otis Jr. Sentinel Group nevű szervezetével dolgozik együtt. Ők készítették a lenyűgöző „Átalakulások” c. filmsorozatot, így első kézből látta és tapasztalta meg Isten városokat és nemzeteket átformáló erejét, és jelenleg is háttérmunkát végez az igaz és a hamis ébredések kiértékelésében és megítélésében világszerte.

A hét során megvásárolható lesz Alistair új könyve magyarul: A Menny Kiáradása a Földre

Hogyan regisztrálj?

A jelentkezéshez kérjük, hogy töltsd ki az alábbi lapot személyes adataiddal és küldd vissza nekünk postán vagy email-ben legkésőbb március 20-ig.  Egy lapot csak egy személy használjon. Jelentkezési szándékod véglegesítéséhez kérjük, hogy 5000 Ft előleget fizess be a mellékelt lapon található bankszámlaszámra legkésőbb március 20-ig. DE amennyiben március 2-ig visszaküldöd nekünk a jelentkezési lapot és  befizeted az előleget, 20 % kedvezményt kapsz a regisztrációs díjból.

ROVAT: Programok

Comments are closed.