Szerző: Admininisztrátor Dátum: 2012. március 3. Áttörés Istene – 20 éves jubileumi konferencia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egyre sötétebb és viharosabb napokban élünk. Krízisek, katasztrófák és háborúk híre váltogatja egymást, félelmet keltve mindenkiben aki hallja és átéli. A világi társadalom tagadja Isten létezését és nem veszi figyelembe az utolsó idők forgatókönyvét, mely meg van írva. Az Egyházban is zűrzavar van.

De, mindeközben Isten készíti fel az Egyházát cselekvésre! Rázza a mennyet és a földet! (Zsidók 12:26) Készülődik az áttörés! Akiknek van füle a hallásra és szeme a látásra tudják, hogy Isten mozdul és cselekszik egyre erőteljesebben!

Növekszik a sötétség, mely egyre több fronton támad – a gyülekezeteken kívül és belül is. Ha nem alapozzuk meg magunkat az Ő igéjében és nem figyelünk egyre jobban a Szent Szellem irányítására, elragadhat az ár.

Az Ellel Ministries 20. évfordulója alkalmából szeretettel várunk a Jubileumi Konferenciánkra. Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy együtt dicsérjük Istent, és keressük az Ő hangját és akaratát. Készüljünk fel és vértezzük fel magunkat együtt, hogy tudjuk Őt szolgálni ebben a generációban és be tudjuk tölteni az Ő akaratát az életünkre nézve.

A helyszínen első ízben lesz kapható Alistair újonnan megjelent könyve:

Vendég előadók:
Alistair Petrie, Kanada
Otto & Sharon Bixler, USA

Helyszín:
Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet
Budapest, 1181, Kondor Béla Sétány 18.
Időpont: 9.30 – 17.00
A belépés díjtalan!
A helyszínen büfé üzemel.

ROVAT: Programok

Comments are closed.