Szerző: admin Dátum: 2011. január 19. Belső gyógyulás és érzelmi teljesség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az orvosok elismerik, hogy fizikai egészségünket és általános jól-létünket nagyban befolyásolja érzelmi állapotunk, gondolkodásunk és személyes kapcsolataink. Jézus, aki egészen ember volt, és így egészen megért minket, gyógyító szolgálatában megmutatja, hogy a belső gyógyulás létfontosságú az egészségessé válás folyamatában. A szükségben lévőkkel való együttérzése megmutatja, hogy a valódi gyógyulás nem csupán testünket, de érzelmeinket és belső lényünket is érinti. Ez az igen népszerű kurzus mindazoknak segítséget nyújt, akik meg akarják érteni, hogyan tapasztalhatják meg a gyógyulást és a teljességet. Azok számára is lényeges tanítást ad, akik Isten gyógyító szeretetét mások felé közvetítik, vagy elhívást éreznek a gyógyító szolgálatra. A kurzus célja, hogy világosságot és megértést nyújtson a belső gyógyulás témájának egészében, amely a kereszt által nekünk adott gyógyulás teljességének része. Az érintett témákból:

  • Az emberi természet: szellem, lélek és test – hogyan befolyásolja a teljes személyt ezek működése és egészsége.
  • A kapcsolatok, a kapcsolatokban kialakuló kötődések, a “lelki kötelékek” hatása életünkre és egészségünkre. A jelen- és múltbeli istenellenes kapcsolatokban rejlő szellemi veszélyek, ezek következményei.
  • Az életünk során keletkezett belső sérülések lehetséges okai. Mivel ezek okozói gyakran ténylegesen emberek, szükséges a megbocsátás igazságainak megértése és személyes alkalmazása.
  • A belső sérülések külsőleg mutatkozó lehetséges tünetei.
  • Az érzelmi fájdalom és az arra adott válaszok megértése.
  • A gyógyulás folyamata, a teljességben járás felé vezető legfontosabb lépések.

A kurzus alatt az elkötelezett hallgatóknak alkalmat biztosítunk a témák megbeszélésére, kérdések feltevésére és a tanítások alkalmazására saját személyes életünkben.

A Modulár Iskoláról itt olvashatsz részletesen.

ROVAT: Programok

Comments are closed.