Szerző: Admininisztrátor Dátum: 2013. szeptember 24. Fedezd fel a szépséged…Gyakorlati módon! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét meghívhatunk Téged egy ’Szépség’ kurzusra a csodaszép Úr Rétjére!
Rendkívüli élmény látni, ahogy kortól függetlenül Isten lányai az Ő jelenlétében megtapasztalják az Atya szívét és szeretetét és azt, hogy Isten mit gondol róluk. Ezek nem önző, emberi vágyak! Ő valóban gyönyörködik bennünk és abban, ha tisztán és hitelesen az Ő szépségét tükrözzük kívül belül, mindezt az Ő dicsőségére. Hidd el, nem az a megoldás, ha leadsz még néhány kilót, vagy próbálod a Tőle kapott külsődet totálisan megváltoztatni! Engedd és éld át, ahogy Ő szépít meg belülről kifelé, a külsődből pedig hozd ki a legtöbbet tanácsadóink és programjaink segítségével.A három nap során, délelőtt igei tanításokban lesz részed, délután pedig különféle fakultációk lesznek: sminkoktatás, körömápolás, szín és öltözködési tanácsok, frizura, arcápolási és táplálkozási tanácsok. Lesznek vendégelőadók, ajándékok, sok-sok nevetés és mosoly! A program csütörtökön 18.00-kor vacsorával kezdődik, és vasárnap 13.00-kor ebéddel ér véget.
Dátum: 2013. október 31. – november 3.
Helyszín: Ellel Ministries központja, Őrbottyán, Úr Rétje.
Regisztrációs díj: 24990Ft.
A regisztráció az előleg (7000Ft) befizetésével válik érvényessé. Az ár tartalmazza a szállást, teljes ellátást, az összes eszközt, melyre a fakultációk során szükséged lesz, egy sminkoktatást, kozmetikai tanácsadást, egy manikűrt, egy fodrász tanácsadást, ajándékokat és még sok mást!
Jelentkezés: oldal aljám kattints: “hozzáadás a kosárhoz” gombra, majt töltsd ki az űrlapot.
A jelentkezésed akkor vállik véglegessé, ha átutalsz 7000 Ft előleget bankszámlánkra: Magyar Keresztény Alapítvány: 10404072-40710909-00000000. Közleménybe írd be: ‚Fedezd fel szépséged’. Jelentkezés és előleg utalás végső határideje: október 17.
További információk: programok@ellelministries.org
A program jellege miatt a létszám limitált, ezért ha szeretnél részt venni, akkor kérünk, minél hamarabb jelentkezz!
–A programváltoztatás jogát fenntartjuk!–
ROVAT: Programok

Comments are closed.