Szerző: Ellel Ministries Dátum: 2015. február 14. Hogyan imádkozz gyermekedért? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szülőkként Istentől hatalmat kaptunk családunk felett, mellyel fontos tisztában lennünk, ha szeretnénk hogy gyermekeinkért elmondott imáink hatékonyak legyenek. Ezen a kurzuson megvizsgáljuk, hogy Istennek milyen terve van a családokra nézve, és eszközöket adunk a szülők kezébe, hogy Isten szerinti módon tudják szellemileg befedezni családjaikat. Megvizsgálunk néhány gyermekekre jellemző problémát és azoknak gyökereit is.

Jim és Tanya Person 2005-ben csatlakoztak az Ellel-hez. 2011-től ők az Ellel Ministries Közép és Kelet-Európai tevékenységének vezetői, mely olyan országokban van jelen, ahol még nincs központja a munkának, így rendszeresen utaznak Szerbiába, Horvátországba, Csehországba, Bulgáriába, és bárhová ahova meghívják őket. Magyarországon élnek, négy gyermekük és egy unokájuk van. Vágyuk, hogy szolgálatukon keresztül kiképezzenek és felneveljenek embereket arra, hogy Jézus parancsát kövessék életükkel.

Dátum: 2015 március 14.;     10:00-17:00
Helyszín: Az Úr Rétje, Őrbottyán, az Ellel Ministries központja
Előadók: Jim és Tanya Person. A tanítás angol nyelven lesz, tolmácsolással.

A részvétel díjtalan, adakozásra a helyszínen lesz lehetőség.

E-mail: programok@ellelministries.org
Telefon: 06-30-6311-900
www.ellel.hu

ROVAT: Programok

Comments are closed.