Szerző: Admininisztrátor Dátum: 2011. augusztus 25. Isten szerinti kapcsolatok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szeretnéd, ha kapcsolataidban valódi örömöt és áldást tapasztalnál? Isten arra teremtett minket, hogy másokkal – szomszédainkkal, munkatársainkkal, keresztény testvéreinkkel, házastársunkkal és családtagjainkkal – kapcsolatban legyünk, ezek a kapcsolatok azonban megromolhatnak, és fájdalom forrásává válhatnak. Ezzel a hasznos tanfolyammal azt kívánjuk megvilágítani, mi is romlik el ilyenkor, és szeretnénk gyakorlati segítséget nyújtani kapcsolataink jobbítása érdekében, valamint annak érdekében, hogy a megjavíthatatlannak tűnő kapcsolatok helyreállása is megkezdődhessen. Az itt kapott tanítás javára válik azoknak is, akik a maguk számára keresnek segítséget, és azoknak is, akik másoknak szeretnének reményt és gyógyulást vinni. Gazdagítja és javítja a mindannyiunkban meglévő lehetőséget arra, hogy Istennel és másokkal kialakult kapcsolatainkban örömet leljünk. Életünk egészében központi helye van az Istennel és társainkkal kialakított helyes kapcsolatnak. A kurzus az alábbi témákban ad tanítást és gyakorlati útmutatást:

– A valamennyiünk által kialakított kapcsolatok típusai, részvételünk és odaadásunk azok működéséhez szükséges szintje.

– Ha határainkat nem értjük és nem vonjuk meg világosan, helytelen elvárások alakulnak ki, amelyek a tisztelet hiányához, félreértésekhez és konfliktushoz vezethetnek.

– A bizalom megtörése, az árulás, a hűtlenség, az őszinteség hinya, igazságtalan bánásmód, következetlenség és meggondolatlanság – megannyi, kapcsolataink bizalom-összetevőjét komolyan károsító tényező, amelyek mély sérülésekhez és fájdalomhoz vezetnek.

– A kiengesztelődés és helyreállás gyakorlati lépései, a bűnbánat és megbocsátás szerepe, a bizalom helyreállításának szükségessége, előző életmódunk és szívünk korábbi irányultságának átrendezése annak érdekében, hogy a megtört kapcsolatba teljes gyógyulást tudjunk hozni. A szolgálat estéjén alkalom lesz reagálni a tanításra és imát kérni és kapni.

ROVAT: Programok

Comments are closed.