Szerző: Admininisztrátor Dátum: 2013. március 24. 0 hozzászólás

…Emlékszel még arra, hogy milyen volt az első találkozásotok? Milyen csodálatosak voltak az együtt töltött percek… Együtt voltatok, beszélgettetek, nevetgéltetek, egymásba szerettetek. Majd házasságkötésetek napján életre szóló szövetséget kötöttetek egymással Isten színe előtt. Azután jöttek azok a hetek… a mézes hetek… amikor az együtt kezdett új életnek örvendeztetek, és azt tervezgettétek, hogy boldogan éltek, mindig együtt, mindig szerelmesen…

És aztán… jöttek a rohanó hétköznapok…

Munka, gyerekek, gyülekezet… az élet hirtelen nagyon elfoglalttá vált.  Valahogy szem elől tévesztettétek egymást mialatt együtt éltetek.  Kommunikáció hiánya, a másik fél meg nem értése, stb. Ezek mind feszültség forrásai lehetnek egy kapcsolatban. Az egymás iránti szenvedélyt felcseréli a kötelesség és a mindennapi élet részleteinek szervezése. Ugyan mi történhetett velünk?

Fedezzétek fel egymást újra 5 nap alatt a „Mézes napokon” az Úr Rétjén!

Fedezzétek fel együtt, ezen a biztonságos helyen a házasságotokban felmerülő félreértéseket, a férfi és a nő közötti különbségeket.  Tanuld meg úgy szeretni a társad, hogy ő valóban szeretve érezze magát. Tanuljátok meg, hogyan tudjátok egymást boldoggá tenni! Élvezzétek, hogy újra kettesben lehettek a mindennapi élet nyomásai nélkül!

Fektess a házasságodba 5 „mézes napot”!

Ez lesz a legjobb befektetés a házasságod jövőjébe. Ne elégedj meg egy „működő” házassággal, ragadd meg a legjobbat, amit Isten akar adni neked!

Bizonyságok korábbi résztvevőktől:

„Volt időnk egymásra. Sokat beszéltünk közös dolgainkról, olyanokról is, amelyekben eddig nem jutottunk közös nevezőre.” „Nagyon jó volt a különböző bibliai igazságok megértése, amelyek segítettek a házasságunkban lévő kisebb problémák megoldásában. Jó volt a kapcsolatunkat elmélyíteni, jobban megérteni egymást, a kommunikációt javítani és magasabb szintre emelni.” „Megerősödve, kipihenve, egy kifinomultabb értékrenddel a szívünkben távoztunk el. Különösen nagy áldást jelentett az elkötelezettségünk megerősítése. Egy új szabadság, egy új világ nyílt meg ezen keresztül számunkra.” „Nagyon rossz hangulatban jöttünk ide, de annál jobb hangulatban megyünk el.”

Előadók:

Otto és Sharon Bixler 1991-ben jött Magyarországra Isten hívására, hogy elindítsák a hazai és kelet-európai Ellel munkát és központot. 20 évnyi szolgálat után, 2011-ben tértek vissza hazájukba, Amerikába, hogy ott folytassák tovább elhívásukat. Azóta is sokat utaznak és tanítanak. Colorádoban élnek a fiukkal és családjával, és nagyon élvezik, hogy sok év után a mindennapokban is igazi nagyszülők lehetnek.

A részletek…

A hét költsége házaspáronként 49,000.- Ft. Ez többek között tartalmazza a szállást, teljes ellátást, tanítást, és néhány meglepetést is – köztük 4 gyertyafényes vacsorát is, melyet kettesben fogyaszthattok el. A hely korlátozott létszámú, egy alkalommal 14 házaspárt tudunk fogadni! Az alkalmat min. 5 házaspár jelentkezése esetén tudjuk csak megtartani. Időpont: 2016 szeptember 28 – október 2. A program szerda este kezdődik 17.00-kor vacsorával és vasárnap ebéddel zárul. Jelentkezési határidő: 2015. április 23 Házaspáronként kérünk 10.000 Ft előleget befizetni a K&H 10404072 40710909 00000000 számlára (név: Magyar Keresztény Alapítvány), vagy „rózsaszín csekken” szeptember 9-ig. Kérjük tüntessétek fel a ’közlemény’ rovatban, hogy „Mézes Napok”. A regisztráció csak az előleg befizetésével együtt érvényes, amit lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni. Találkozz Istennel az Úr Rétjén!

couple-in-love

ROVAT: Programok

Szólj hozzá Te is!