Szófelhő VKH

VIDEO: a szolgálatunkról -6 perc: http://youtu.be/Wjg_VzIlwPw

 

Brossúra részlet Kérdések

Az Ellel Magyarország kidolgozott egy alapképzést helyi gyülekezeti lelkigondozó csoport képzés céljából, “hogy felkészítse a szenteket a szolgálat végzésére, a Krisztus testének építésére.” (Efézus 4:12)

Mit foglal magában a hat, egynapos tanítás és gyakorlati képzés?

  • Szemináriumokat, melyek felkészítik a ’szenteket’ Jézus Krisztus Nagy Küldetésében való részvételre, hogy „hirdessék az Evangéliumot,  a betegeket gyógyuláshoz, a megkötözötteket szabaduláshoz segítsék.
  • tanítás gyakorlati alkalmazását biztonságos környezetben.
  • Helyi gyülekezeti szolgáló csoportok alapképzését, mely megalapozhatja a hatékony, Isten rendje szerinti, egymással egységben végzendő szolgálatot.

Ez 48 órás tananyagot jelent, kiscsoportos gyakorlattal együtt, amit viszonylag rugalmasan fel lehet osztani a vendéglátó csoportok, vagy gyülekezetek igénye szerint.

 

Felosztás:

1.  Nap……………………………………………………………………………..

Miért imádkozzunk másokért? // Szellemi valóság // Szellem, lélek, és test // Jézus uralma életünk fölött // Szellemi eszközök // Szellemi törvények

 

2.  Nap………………………………………………………………………………

A Szent Szellem személye, nevei, munkái, kitöltetése, teljessége

 

3.  Nap……………………………………………………………………………..

Szellemi ajándékok // Szellemi ajándékok alkalmazása // Kiscsoportos foglalkozások

 

4.  Nap………………………………………………………………………………

A szavak ereje // Áldások és átkok // Isten szerinti érzelmek // Belső gyógyulás: tény vagy valótlanság // Hogyan éljünk Isten országában

 

5.  Nap……………………………………………………………………………..

Lelki kötelékek elvágása (Lelki kötelékek, szexuális bűnök és dominancia/leuralás) // Generációs bűnök (Azok erejének megtörése életünk felett)

 

6.  Nap……………………………………………………………………………..

Szellemi kötelékek elvágása (Szabadulás a gonosz hatalmából) // Legyünk természetfelettiek természetes módon // Összefoglalás

 Brossúra részlet Ajánlások

Rugalmas ütemterv a program bemutatására

Az Ellel azokon a helyeken tartja a Válasz Krisztus hívására képzést, ahol Krisztus Teste egységben összegyűlik, hogy gyakorlati tanítást kapjon Isten gyógyító munkájáról.

A munkaszüneti napok, helyi rendezvények és egyéb gyülekezeti programok gyakran akadályt jelentenek a képzés megtartásában. Ezért az Ellel rugalmas a képzés időbeosztásában.

Több lehetséges változata van a képzés megtartásának:

  • Havi két hétvégi alkalom (9.00-17.00) három hónapon keresztül (összesen 6 nap)
  • Más esti vagy hétvégi ütemterv is lehetséges külön megbeszélés szerint
  • Szükség szerint az Úr Rétjén, Őrbottyánban is tudunk tartani ilyen képzést hat egymást követő napon

A hatékonyság miatt legalább 40 ember szükséges egy ilyen kurzus elindításához. Költség (40 főt alapul véve) 2000.- Ft/fő/nap.

Légy kész segíteni másoknak valóságos problémáik megoldásában!

Elégítsd meg az Isten jobb megismerése utáni vágyakozást!

Lásd meg Isten válaszát imáidra és a körülötted élők imáira!

Tanuld meg meghallani Isten hangját, miközben keresed Őt!

Ismerd fel és győzd le az életed útjában álló gátakat, hogy igaz módon élhess!

 

Bizonyságok

Feltétlenül ajánlom ezt a kurzust. Nagyon erőteljes, és valóságosan megtanít Jézust szolgálni másokon (és önmagadon) keresztül.

A kitűnő tanítás gyakorlati alkalmazással párosult. Imaszolgáló csapatunkkal csodákat tenne egy ilyen rövid és ennyire koncentrált tanítás.

Nagyon jó, mindenre kiterjedő, biblikus, jól illusztrált tanítás. A csoportokban végzett személyes imaszolgálat nagyon hasznos volt, éreztem a törődést.

Ez az iskola a tanítás, gyakorlat, végül pedig a kilépés és a másokért való imádkozás legjobb kombinációja, amit valaha tapasztaltam. Mindenkit bátorítok, hogy végezze el – megváltoztatja az életét!

Olyan sokan tanultam a lélek gyógyulásáról és szabadulásáról, hogy ez megváltoztatott! Ha komolyan fontolgatod, hogy rész veszel a VKH kurzuson, lépj és jelentkezz! Rendkívül fogsz örülni, hogy megtetted.

Nagyszerű csapat, akik bemutatják Isten szeretetét mindenben, amit tesznek és mondanak.

Krisztusban új életet nyertem, teológiámat illetően jó kiigazítást kaptam, megszabadultam, túláradóan betöltött a Szent Szellem, hatalmasan megáldott és felruházott erővel, hogy elvegyem azokat a csodálatos dolgokat, amit az én drága Úr Jézusom tartogat a számomra. Ajánlom a kurzust – megváltoztatja az életed!