Szerző: admin Dátum: 2015. december 6. Szabadító szolgálat 2 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt a tanfolyamot azoknak szánjuk, akik értik a szabadító szolgálat lényegét (valószínű azért, mert részt vettek a “Szabadító szolgálat 1” kurzuson) és speciális problémák megoldásához keresnek kulcsot. Ezen a tanfolyamon olyan témákat érintünk bizonyos mélységben, amelyeket az első részben csak nagy vonalakban mutattunk be, mint például a terület visszafoglalását, az alternatív gyógymódokat, keleti harcművészeteket, szabadkőművességet, kommunizmust, kultuszokat és hamis vallásokat. Azt is áttekintjük, miért lehet a szabadító szolgálat önmagában kevés arra, hogy az emberek teljes szabadságra jussanak, megemlítve a szabad akarat és a szív helytelen irányultságának szerepét, valamint a szabadító szolgálattal párhuzamosan a belső gyógyulás fontosságát.  A kérdésekre szánt idő fontos részét képezi a tanfolyamnak, így a résztvevők felvethetik az ő tapasztalataikban előforduló specifikus problémákat. Ez a speciális kurzus a gyógyító és szabadító szolgálaton belül kiemelt területekkel foglalkozik. Szolgálói tapasztalataink alapján az alábbiakhoz hasonló kérdésekre keressük itt a választ:

– Hogyan válhatnak fertőzötté épületek és földterületek? Van-e ennek bibliai alapja? Hogyan tisztíthatjuk meg ezeket?
– Mi a New Age? Minden alternatív gyógymód ártalmas lehet-e? Mi a gond a jógázással?

– Miben hasonlít egymáshoz valamennyi kultusz és hamis vallás? Hogyan szolgáljak olyan személyek felé, akik valamilyen kultuszban vettek részt, vagy nem-keresztény háttérből érkeztek?
– Mi a baj a szabadkőművességgel? Milyen hatása van az emberek életére?  Hogyan szabadíthatunk meg valakit személyes vagy felmenői részvételének következményeitől?
– Miért van az, hogy gyakran sok a megnyilvánulás, és mégsem történik meg a gyógyulás, változás?  Mi az összefüggés a szabadulás és az érzelmi gyógyulás között? Miért esnek vissza egyesek olyan könnyen ugyanabba a hálóba még kiterjedt szabadító szolgálat után is?

ROVAT: Programok

Comments are closed.