Szerző: admin Dátum: 2015. szeptember 25. Szivárványtól a Fényig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szivárványtól a Fényig
Előadó: Dr. David Kyle Foster
2015. november 14.

Nagy örömünkre szolgál meghívni Téged konferenciánkra, mely rendkívül időszerű és aktuális témát dolgoz fel. Sosem volt még ekkora szükség Krisztus testében a homoszexualitással kapcsolatos bibliai alapelvek megértésére, és az üzenetre, mely szerint ’Mindig van remény!’. Isten több mint képes és vágyik arra, hogy meggyógyítsa és helyreállítsa a szeretetre éhes lelkeket.

Vendégünk és az alkalom előadója Dr. David Kyle Foster lesz, aki személyes tapasztalattal rendelkezik az erőteljes szexuális megkötözöttségek, az azokból való szabadulás és szabadságban járás területén. David fiatal éveiben befutott Hollywood-i színészként élt, 10 évig mélyen elmerülve a homoszexuális életvitelben, a prostitúcióban és a pornográfia függőségében. 1980-ban élete drasztikusan megváltozott, mikor átadta életét Jézusnak. 1987-ben létrehozta a Mastering Life Ministries-t, később pedig a Pure Passion tv sorozatot, hogy minél szélesebb körbe eljuttassa Isten kegyelmének és szabadító szeretetének a hírét. Emellett számos intézmény teológiai karán tevékenykedik professzorként, köztük az Asbury és a  Wagner Intézetben is.

A konferencia során David bibliai alapelveket és saját tapasztalatát felhasználva végigvezet minket a szexuális megtörtség főbb
területein, feltárva ezeknek a gyakori okait és az azt követő gyógyulási folyamatokat. Várunk mindenkit szeretettel, akár küzdelmeid vannak az alábbi témák közül bármelyikkel, akár lelkigondozó vagy, és szeretnéd tudni hogyan tudsz hatékonyabb segítséget nyújtani, vagy pusztán ha csak érdekel a téma!

A konferencia témái: A gyógyulás alapjai; Kapcsolatunk Istennel; A homoszexuális zavar kialakulása; A homoszexuális zavarból való gyógyulás; Gyermekek ellen elkövetett szexuális erőszak; A szexuális függőség; Keresztény & homoszexuális – hol húzza meg az Ige a vonalat?; A „Homoszexuális keresztények” mozgalma; A homoszexuális házasság

Időpont: 2015. november 14.; 9:30 – 18:00
Helyszín: Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet, Budapest, 1181, Kondor Béla sétány 18.

Regisztráció nem szükséges! A belépés díjtalan, a konferencia költségeire a helyszínen gyűjtést tartunk.
A helyszínen büfé és könyves-asztal üzemel.
Elérhetőségünk: Ellel Ministries Magyarország, telefon: +36 (30) 631 1900 (munkanapokon 9-16 óráig)
E-mail: programok@ellelministries.org
www.ellel.hu

ROVAT: Programok

Comments are closed.