Szerző: admin Dátum: 2016. március 2. Változás szele bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hogyan éljünk győztesen Istennel egy ellenséges világban?

3-napos konferencia

Vendég Előadó: Dr. Alistair Petrie
2016. április 14-16.
 
Sokkolnak mostanában a világ eseményei? Szeretnéd sokkal jobban megérteni, hogy pontosan mi is zajlik körülöttünk, és mi, mint Isten gyermekei, hogyan is illünk bele a nagy képbe? Akkor ez a kurzus neked szól! Alistair rendkívüli módon képes a világ eseményeit bibliai szemüvegen keresztül előadni.
A kurzus során megvizsgáljuk a világban zajló eseményeket, az idők jeleit, hogy hol tartunk a bibliai értelemben vett „utolsó időkben”, és hogy Isten-hívő emberekként, hogyan élhetünk győztes életet ezekben a rendkívüli napokban, nem rettegve a jövőtől, hanem felismerve elhívásunk jellegét, és jelentőségét ezekben a napokban. A történelemnek az egyik legizgalmasabb szakaszában élünk, melyben szinte mindennapossá váltak a drámai, egész életünkre hatással levő események.
Egyrészről, semmi kétség affelől, hogy a világ, melyben élünk, egyre ellenségesebb a keresztény hit alapvető igazságaival szemben. Még a legérettebb hívőknek is kihívást jelent, hogy ne hagyják hitüket meginogni ilyen rázós körülmények között.
Ezzel egy időben, lenyűgöző az Örömhír terjedése a legvalószínűtlenebb szituációkba és helyekre! Isten aktívan tevékenykedik a Földön, annak ellenére, hogy a világi médiában mit látunk és hallunk. Rendkívül enyhe kifejezés, hogy az „utolsó időkben élünk”! Belépni készülünk az egyik legnehezebb, de egyben legizgalmasabb időszakába a Bibliai történelemnek, és a kurzus során megvizsgáljuk ennek okait.
A mostani napok eseményei segítenek nekünk szembenézni a valósággal és belépni a változás szelébe, tudván, hogy Isten oldalán az ellenállás példátlan lehetőségeket is hordoz magában!
Ezekben a napokban, az Istent szeretők és szolgálók tisztában kell hogy legyenek az események jelentőségével, és válasz reakcióinkkal. Lehet hogy a világ ellenséges, de ha megértjük, hogy Istentől milyen feladatot kaptunk, hogy tegyük az Ő országának akaratát, akkor megértjük, hogy miért olyan izgalmas és kihívásokkal teli időszak ez a hívők történelmében. Az Atya ellátott minket minden eszközzel, hogy sikeresen kormányozzuk életünket, és győzedelmeskedjünk a minket érő próbák közepette, az egyházon belül és kívül is.
Együtt megvizsgáljuk hogy az utunkban levő akadályok hogyan válhatnak lépcsőfokká, és hogyan juthatunk el az összeomlástól az átalakulásig.
A Program:
Érkezés és regisztráció: április 14-én, csütörtökön 16 órától.
Kezdés: április 14-én, csütörtökön 18 órakor vacsorával.
Befejezés: április 16-án, szombaton ebéd után.
Napközben tanítási szekciók lesznek, köztük rövid kávé szünetekkel és hosszabb ebéd és vacsora szünettel. Az előadás angol nyelven hangzik majd, magyar fordítással.
A Helyszín:
Az iskola az Ellel Ministries központjában, az Úr Rétjén kerül megrendezésre.
Cím: 2162, Őrbottyán, Úr Rétje.
Az Ár:
Regisztrációs díj: 4990 Ft
Reg. díj + étkezés: 8500 Ft
(Ez az ár az ebédet és a vacsorát tartalmazza csütörtök vacsorától szombat ebédig)
Reg. díj + teljes ellátás: 15990 Ft
(Tartalmazza a szállást 2-6 fős szobákban, és a reggelit, ebédet, vacsorát csütörtök vacsorától szombat ebédig)
Hogyan regisztrálj?
A jelentkezési határidő április 8. Jelentkezés telefonon, vagy emailben. Kérünk küldd el személyes adataidat: név, cím, életkor, elérhetőség.   Jelentkezési szándékod véglegesítéséhez kérjük, hogy 4990Ft vissza nem térítendő előleget fizess be az alább található bankszámlaszámra legkésőbb április 8-ig. Csoportos kedvezménnyel kapcsolatban érdeklődj elérhetőségünk valamelyikén.
Név: MAGYAR KERESZTÉNY ALAPÍTVÁNY
Számlaszám: 10404072-40710909-00000000
Bank: K&H bank
Kapcsolat:
Dr. Alistair Petrie
Alistair nemzetközileg elismert tanító és előadó, aki közel 20 éve tanulmányozza az ébredést megélt közösségeket és ezeknek jellemzőit. Angliában, Skóciában és Kanadában is szolgált mint pásztor, és jelenleg a Partnership Ministries igazgatója.  Szervezete George Otis Jr. Sentinel Group nevű szervezetével dolgozik együtt. Ők készítették a lenyűgöző „Átalakulások” c. filmsorozatot, így első kézből látta és tapasztalta meg Isten városokat és nemzeteket átformáló erejét, és jelenleg is háttérmunkát végez az igaz és a hamis ébredések kiértékelésében és megítélésében világszerte.
ROVAT: Programok

Comments are closed.