Ha fel szeretnél iratkozni egy különleges lelkipásztoroknak szóló email listára kattints ide. Email címeddel semmilyen módon nem fogunk visszaélni, kizárólag tőlünk fogsz információt kapni olyan lehetőségekről és programokról, melyeket nem teszünk közzé csak lelkipásztoroknak.

Gyülekezetlátogatások

A helyi gyülekezetek és vezetőik segítése az Ellel látásának kulcsfontosságú része, ezért törekszünk a baráti, jó kapcsolatok kiépítésére. Szeretnénk bátorítani és támogatni a lelkipásztorokat munkájukban, a gyülekezetek felé pedig szolgálni és képezni őket.

Ezt a gyülekezetek látogatása révén  valósíthatjuk meg a leghatékonyabban.  Elvinni Isten népéhez a tanítványság üzenetét, feltárni a belső és fizikai gyógyulás összefüggéseit,  és a megkötözöttségekből való szabadulás szükségességét Krisztus testén belül.

A lelkipásztor vagy  a gyülekezet vezetőség meghívásra örömmel látogatnánk meg a te gyülekezeted is egy hétvége alakalmával, hogy tanítsunk és szolgáljunk a közösség felé.

Célunk, hogy megoszthassuk a gyülekezetekkel azokat az igazságokat, amelyeket hosszú, több éves szolgálatunk alatt Isten megértetett velünk. Munkánk során számtalan különleges lehetőségünk nyílt megtapasztalni Édesatyánk fáradhatatlan, hűséges szeretetét az Ő népe iránt. Így a valódi reménység üzenetét tudjuk elvinni a különböző gyülekezetekhez, tanítva és szolgálva őket.

A gyülekezet látogatás lehet „egy alkalmas”, vagy ahogy az adott gyülekezet igényli lehetőségeink szerint.

Minden esetben a helyi igényeket szeretnénk kielégíteni a következő témák ajánlása mellett:

– Jézus Krisztus Úr mivolta

– A Szent Szellem munkája

– Megbocsátás

– Elfogadottság és hovatartozás

– Testi, lelki, szellemi kötelékek

– Belső gyógyulás

– Helyreállás

Ez által érthetőbbé válik a belső és fizikai gyógyulás nélkülözhetetlensége a keresztény életben. A tanításokat esetenként kisebb szemléltető eszközökkel illusztráljuk és több személyes bizonyságot is megosztunk, így azok hatékonyabbá válnak, főleg ha a gyülekezetnek már vannak tapasztalatai a belső és fizikai gyógyulás területén.

Van lehetőség  a helyi igényekhez igazodó képzés elindítására a gyülekezetben vagy a környező gyülekezetekkel összefogva. Az ilyen jellegű képzésen a résztvevők egy előre megállapodott összeget fizetnek. RÉSZLETEK IDE KATTINTVA!

Következő lépés

Ha gyülekezetvezetőként szeretnéd, hogy ellátogassunk, vagy képzést indítsunk, esetleg van egyéb ötleted, amely szerint az Ellel szolgálni tudna a gyülekezeted felé, kérjük,  lépj velünk kapcsolatba!

Használhatod ezt az űrlapot is!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

felekezet

Tárgy

Üzenet

.