Szerző: Marci & Márti Dátum: 2013. március 26. 0 hozzászólás

Quiver a jellem

Vonzó lehet a látványos szolgálat, a hírnév és az elismerés, de megbízható jellem nélkül mindennek bukás lesz a vége. Hogyan készíthetjük fel a jellemünket Isten elhívásához? Mit tehetünk azért, hogy jól tudjunk élni azokkal az ajándékokkal, amiket Tőle kapunk? Egyáltalán miért olyan fontos a jellem és miért is beszél róla annyit a Biblia?

A beszélgetést Kovács Tamás & Angéla és Ujlaki Marci & Márti vezetik sok őszinte személyes megtapasztalással fűszerezve

Egy egyetemista lány élménybeszámolója:

“Olyan jó volt a tanítás!!! Egyáltalán nem esett nehezemre figyelni, sőt inkább az volt bennem, hogy mondjátok még, ne hagyjátok abba! Eléggé meghökkentett az a mondatotok, hogy nem a lelki ajándékokra kell fókuszálni, hanem a gyümölcsökre, mert  ha a gyümölcsök nincsenek meg, akkor hiába minden. Pont fordítva gondoltam ezt: legyenek meg csak a lelki ajándékok és aztán jöhet a többi. Köszönöm, hogy rávilágítottatok arra, hogy ez nem így van! A másik amiért hálás vagyok, hogy feltettétek az alkalom elején azt a két kérdést: mit gondolok magamról? mit gondolnak mások rólam? Sokat gondolkoztam ezen és rájöttem, hogy néha ez a két kép nem egyezik meg egymással. Nem szeretném, hogy az emberek másnak ismerjenek meg, mint amilyen valójában vagyok!

Úgy mentem Őrbottyánba, hogy volt néhány kérdésem és úgy távoztam onnan, hogy mindenre választ kaptam, sőt még olyanra is, amit nem is kérdeztem! Meg egy nagy döntést is meghoztam… Érdemes volt annyi időt és energiát belefektetni a Quiverbe!!! Köszönöm, hogy ott lehettem, hogy megismerhettelek Titeket és hogy annyit tanulhattam általatok Istentől, Istenről! Az Úr biztosan gyönyörködik bennetek!” 

A Webshop ára -9% listaárainkból

ROVAT: Hanganyagok

Szólj hozzá Te is!