Szerző: Marci & Márti Dátum: 2016. január 21. A Szivárványtól a fényig Konferencia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

 

szivárványtól_a_fényig

Vendégünk és az alkalom előadója Dr. David Kyle Foster, aki személyes tapasztalattal rendelkezik az erőteljes szexuális megkötözöttségek, az azokból való szabadulás és a szabadságban járás területén. David fiatal éveiben befutott Hollywood-i színészként élt, 10 évig mélyen elmerülve a homoszexuális életvitelben, a prostitúcióban és a pornográfia függőségében. 1980-ban élete drasztikusan megváltozott, mikor átadta életét Jézusnak. 1987-ben létrehozta a Mastering Life Ministries-t, később pedig a Pure Passion tv sorozatot, hogy minél szélesebb körbe eljuttassa Isten kegyelmének és szabadító szeretetének a hírét. Emellett számos intézmény teológiai karán tevékenykedik professzorként, köztük az Asbury és a Wagner intézetben is.

A konferencia során David bibliai alapelveket és saját tapasztalatát felhasználva végigvezet minket a szexuális megtörtség főbb területein, feltárva ezeknek a gyakori okait és az azt követő gyógyulási folyamatokat.Hallgasd meg hanganyagunkat a konferenciáról, akár küzdelmeid vannak az alábbi témák közül bármelyikkel, akár ha lelkigondozó vagy. és szeretnéd tudni, hogyan tudsz hatékonyabb segítséget nyújtani, vagy pusztán, ha érdekel a téma!

A konferencia témái: A gyógyulás alapjai; Kapcsolatunk Istennel; A homoszexuális zavar kialakulása; A homoszexuális zavarból való gyógyulás; Gyermekek ellen elkövetett szexuális erőszak; A szexuális függőség;Keresztény és Homoszexuális – hol húzza meg az Ige a vonalat?; A “Homoszexuális keresztények” mozgalma; A homoszexuális házasság.

ROVAT: Hanganyagok

Comments are closed.