Szerző: admin Dátum: 2011. január 19. Az emberi szellem helyreállítása – Modulár A bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ez az izgalmas kurzus arra hív, hogy felfedezzük, kik is vagyunk valójában, és meglássuk, hogy szívünk legbensőbb szükségleteit egyedül csak Isten töltheti be. Minden résztvevőt bátorít az életadó tanítás, a bizonyságok és a teljességben járás alapelveinek bemutatása. E tanfolyam különösen nagy segítséget jelent azok számára, akik terhek alatt görnyednek, és szellemüket összetörtnek érzik, de szeretnének Istennel szorosabb, a többi emberrel jobb kapcsolatban élni. A tanácsadó és imaszolgálatban részt vevők nagyon hasznosnak találják majd a tanítást. Miközben az ember fájó lelkű társainak Isten szeretetét kívánja átadni, létfontosságú annak megértése, hogyan is sérülhet az emberi szellem, és hogyan közvetíthetjük Isten gyógyítását a személynek ebbe a részébe. A tanfolyam anyaga kiterjedt szolgálói tapasztalatunk alatt gyűlt össze a mélyen sebzett és megtört életek felé. Az érintett témákból:

  • Alaptanítás az Isten-alkotta emberi szellem szerepének és működésének meghatározásáról, a szellem növekedéséhez és éréséhez szükséges hozzávalókról.
  • Mit mond a Biblia az emberi szellem sérüléseiről? Meglátjuk, hogyan sebződhet meg és törhet össze az emberi szellem a körülöttünk élők hozzáállása, viselkedése, ellenünk intézett szavai által.
  • Az összetört emberi szellem a kreativitás, az életben való kiteljesedés folyamatos látásának hiányához vezet, és gyökere lehet belső konfliktusoknak, zűrzavarnak, fizikai, érzelmi és szellemi problémáknak.
  • Isten szíve arra vágyik, hogy szellemünknek visszaadja az életet. Megmutatjuk e folyamat kulcsait és a mi saját felelősségünket, valamint azok felelősségét, akik fájó lelkű testvéreik számára Isten szeretetének csatornái kívánnak lenni. Az elhangzó tanítás saját életünkre történő alkalmazására is van lehetőség.
ROVAT: Programok

Comments are closed.