Szerző: Admininisztrátor Dátum: 2012. augusztus 6. Elet a Szent Szellem kenete alatt – Modular A bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ahhoz, hogy azt a beteljesedett életet éljük, amelyet Jézus nekünk akar adni, a Szent Szellem kenete alatt kell élnünk és cselekednünk. A kurzus azoknak a keresztényeknek ad segítséget, akik akarják a szellem ajándékainak megértését és gyakorlását.  Azok számára is lényeges, akiknek arra szól az elhívása, hogy Isten gyógyító szeretetét mások felé közvetítsék. A kurzus abban segíti a résztvevőt, hogy be tudjon lépni a Szent Szellemben való keresztségbe, és, talán először, gyakorolja is a Szellem ajándékait.  A szolgálat ideje imára ad lehetőséget, hogy a Szent Szellemben való szabadság útjában álló hátráltató akadályok eltávozzanak. A bevezető tanításban elmagyarázzuk, hogyan kommunikál Isten gyermekeivel, és hogyan ad nekik hatalmat Szent Szellem által. Ezzel szemben áll az ellenség stratégiája és munkája. A további tanítás a következő elemeket tartalmazza:

– Példák a Bibliából: hogyan éltek az Isten által választott vezetők a Szent Szellem kenete alatt.

– A Szent Szellem-keresztség lépései, a betöltekezés főbb akadályai.

– A Szent Szellem munkáját akadályozhatják az ember életében: saját bűneink következményei, mások ellenünk elkövetett bűneinek következményei, élettapasztalatok, félreértések és téves hitrendszerek.

– Tanítás a Szent Szellem ajándékairól, illetve gyümölcseiről a Biblia alapján.

– Ez a gyakorlatias kurzus kiterjedt szolgálati tapasztalatunkra támaszkodik, és biztonságos környezetben lehetőséget nyújt az ajándékok gyakorlásában való növekedésre. Megtanít arra, hogyan használjuk ezeket az ajándékokat a másokért való imában, mások felépítésében.

ROVAT: Programok

Comments are closed.