Szerző: Ellel Ministries Dátum: 2014. augusztus 19. Fedezd fel a szépséged – gyakorlati módon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

bannerHalld csak leány…Szépségedet a király kívánja!

Zsoltárok 45:11-12

Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét meghívhatunk Téged egy ’Szépség’ kurzusra a csodaszép Úr Rétjére!
Rendkívüli élmény látni, ahogy kortól függetlenül Isten lányai az Ő jelenlétében megtapasztalják az Atya szívét és szeretetét és azt, hogy Isten mit gondol róluk. Ezek nem önző, emberi vágyak! Ő valóban gyönyörködik bennünk és abban, ha tisztán és hitelesen az Ő szépségét tükrözzük kívül belül, mindezt az Ő dicsőségére. Hidd el, nem az a megoldás, ha leadsz még néhány kilót, vagy próbálod a Tőle kapott külsődet totálisan megváltoztatni! Engedd és éld át, ahogy Ő szépít meg belülről kifelé, a külsődből pedig hozd ki a legtöbbet tanácsadóink és programjaink segítségével.

A három nap során, délelőtt igei tanításokban lesz részed, délután pedig különféle fakultációk lesznek: sminkoktatás, körömápolás, szín és öltözködési tanácsok, frizura, arcápolási és táplálkozási tanácsok. Lesznek vendégelőadók, ajándékok, sok-sok nevetés és mosoly! A program csütörtökön 18.00-kor vacsorával kezdődik, és vasárnap 13.00-kor ebéddel ér véget.

Dátum: 2014. október 2. – 5.
Helyszín: Ellel Ministries központja, Őrbottyán, Úr Rétje.
Regisztrációs díj:  jelentkezési díj: 24990Ft.
A regisztráció az előleg (7000Ft) befizetésével válik érvényessé. Az ár tartalmazza a szállást, teljes ellátást, az összes eszközt, melyre a fakultációk során szükséged lesz, egy sminkoktatást, kozmetikai tanácsadást, egy manikűrt, egy fodrász tanácsadást, ajándékokat és még sok mást!
Jelentkezés: Kérünk, küldd el a programok@ellelministries.org email címre adataidat: neved, elérhetőséged, életkorod, gyülekezeted, és hogy milyen módon szeretnél fizetni (előleget vagy teljes díjat utalsz). Ezután utalj át 7000 Ft előleget bankszámlánkra: Magyar Keresztény Alapítvány: 10404072-40710909-00000000. Közleménybe írd be: ‚Fedezd fel szépséged’. Jelentkezés és előleg utalás végső határideje: szeptember 24.
További információk: programok@ellelministries.org Telefon: 06 28 362 396
A program jellege miatt a létszám limitált, ezért ha szeretnél részt venni, akkor kérünk, minél hamarabb jelentkezz! A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

ROVAT: Programok

Comments are closed.