Szerző: Admininisztrátor Dátum: 2011. augusztus 25. Gyógyulás balesetek és traumák áldozatai számára – Modular B bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A balesetek és traumák nem csak testünkben, de lelkünkben és szellemünkben is okozhatnak kárt. Sokak életében a baleset vagy trauma következménye az esemény után sok évig befolyásoló, sőt, életüket uraló tényező marad.

Ez a szolgáló kurzus létfontosságú kulcsokat kínál a gyógyuláshoz azoknak, akik a múltban balesetet szenvedtek vagy traumát éltek át, és most Isten gyógyító érintését keresik.  A tanfolyam ideje alatt lesz idő elfogadni Isten gyógyító kegyelmét.  Nagyszerű alkalom ez azoknak is, akik mások felé szolgálnak, hogy megtanulják, hogyan is imádkozzanak és hozzanak gyógyulást. A bevezető tanításban megfogalmazzuk, mit is értünk baleset és trauma alatt, és hogyan tud Isten gyógyulást hozni azoknak, akik ezek következményeitől szenvedtek. Ezután az alábbi témákról hangzanak el tanítások:

– Mivel test, lélek és szellem vagyunk, egy baleset vagy megrázkódtatás következményeként lényünk mindezen területei sérülhetnek.

– Amikor hirtelen vagy nagyon erőteljes sokkot élünk át, bensőnket átjárhatja a félelem, és bent is maradhat. A gyógyulás felé vezető úton fontos mérföldkő ennek megértése és annak tudata, hogy Jézus képes gyógyulást és szabadulást hozni a számunkra.

– A teljesség helyreállásához azt is fontos megértenünk, hogyan károsodhat és sérülhet emberi szellemünk a traumán keresztül.

Jézus azért jött, hogy “gyógyítsa az összetört szívűeket”. Gondosan elmondjuk és bemutatjuk, hogyan érdemes ezt az igét alkalmazni és imádkozni olyan emberekért, akik balesetet vagy traumát szenvedtek. Ez a szolgáló kurzus lehetőséget nyújt arra, hogy a hallgatóság reagáljon a tanításra, és gyógyulásáért személyes imát kapjon.  A bizonyságtétel ideje fontos tapasztalatot ad arról, hogyan is működik Isten az emberek életében.

ROVAT: Programok

Comments are closed.