Szerző: admin Dátum: 2015. július 11. Isten Atyai szeretetének megtapasztalása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha vágysz arra, hogy igazán megismerd Istent, átéld feltétel nélküli szeretetét és elfogadását, ha az elmebeli ismeretet át akarod változtatni szívből jövő megtapasztalássá, akkor ez az iskola neked szól.

Sok mindentől függ az, hogy hogyan kapcsolódunk Istenhez és más emberekhez. A legbefolyásolóbb és legfontosabb tényező a Mennyei Édesapánkkal való kapcsolatunk, amit beárnyékolhat sok tényező – élettapasztalatok, kialakult vélemények, hiedelmek, ami keresztül látjuk Istent.

Ebben az iskolában megtapasztalhatod Isten szeretetét és elmozdíthatod az akadályokat, melyek közétek állnak.

Ez a Fatherheart Ministries ’A’ Iskolája. Trevor és Linda Galpin vezeti majd az iskolát, akik az új-zélandi Fatherheart Ministriestől (magyarul: Isten apai szíve szolgálat) érkeznek. Ők a Fatherheart World vezetői, ami a Fatherheart Ministries családi hálózata. Őket segíti majd egy tapasztalt tanítói- és imacsapat.

Időpont: 2015. augusztus 9-15

Az iskola díja 41.900 Ft fejenként. Ez tartalmazza a szállást és az étkezést (reggelit, ebédet, vacsorát). Vasárnap érkezéskor a vacsorát és az utolsó nap, szombaton a reggelit és az ebédet. A jelentkezés érvényességéhez 10.000 Ft előleg befizetése szükséges személyenként. Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni. A fennmaradó összeget letet átutalással rendezni az iskola előtt, vagy készpénzben a regisztrációkor.

A befizetéseket ide kérjük utalni vagy befizetni: K&H bank, MAGYAR KERESZTÉNY ALAPÍTVÁNY 10404072-40710909-00000000

A közleményben kérjük ezt feltüntetni: Fatherheart Ministries Iskolája

A regisztráció aug. 9-én, vasárnap 16.00-18.00-ig tart, ezt követi a vacsora 18.00-kor. Az első tanítás vasárnap 19.00-kor kezdődik.

Az iskola 6 napos, aug. 15-én szombat délután ér véget az ebédet követően. Az iskola programja egész napos; reggeli, délutáni és esti alkalmakkal. Javasoljuk, hogy minden alkalmon vegyél részt, hogy ne maradj le semmiről.

JELENTKEZÉSI LAPOT IDE KATTINTVA ÉRHETED EL, amit kitöltve juttass hozzánk vissza mihamarabb.

Várunk szeretettel!!!

ROVAT: Programok

Comments are closed.