Szerző: Admininisztrátor Dátum: 2013. május 24. Quiver Tábor 2013 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

brossúra webre

Őszinteség, Hitelesség, Kipróbáltság, Átláthatóság, Alázat, Tisztelet, Érettség, Szeretet, Türelem, Szorgalom…stb.

Ezeket mástól elvárom, de vajon tényleg megvannak bennem, vagy csak játszom… játszom a szerepem? Lehet-e a mai világban őszintén, jellemesen, megjátszások nélkül élni? Miként élhet egy hívő fiatal hiteles, átlátszó, őszinte életet? Hogyan szabadulhatunk meg hozzánk nőtt álarcainktól? Összhangban van-e a nyilvános életem az „otthonival”? Mi a fontosabb: a szellemi ajándékok vagy a kipróbált jellem? És különben is, mitől ‚kipróbált’ egy jellem? Mit értsünk az alatt, hogy elszámoltathatóság? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ a nyári Quiver Táborban, melyet idén a ti kérésetekre egy nappal meghosszabbítottunk!! 🙂

Dátum: 2013. július 24-27.

A tábor július 24-én szerdán 13 órakor kezdődik regisztrációval (első program a vacsora 18.00-kor) és 27-én szombaton ér véget ebéddel.

Tanítók: Mézes László, lelkipásztor, és az Ellel Ministries fiatal tanító csapata

Helyszín: Az Ellel Ministries központja, Őrbottyán, Úr Rétje

Regisztrációs díj: Teljes ár – 12990 Ft/fő (szállás szobában, reggeli, ebéd, vacsora)

Hálózsákos ár – 11500 Ft/fő (szállás szobában saját hálózsákkal, reggeli, ebéd, vacsora)

Sátrazóknak – 9500 Ft/fő (szállás saját sátorban, reggeli, ebéd, vacsora)

Napijegy: 700Ft/fő (Ez nem tartalmaz étkezést, de igényelhető, csak előre jelezd!)

Kedvezmények: Ha egy családból (házaspárok, testvérek) többen is jöttök, kedvezményt biztosítunk nektek! Ha ketten jöttök, 10 %-ot, ha viszont hárman, vagy annál többen, akkor 20%-ot engedünk el a teljes tábordíjból!

Jelentkezés: Kérünk, küldd el az alábbi adatokat a programok@ellelministries.org email címre: neved, életkorod, gyülekezeted, milyen szállást kérsz, és hogy milyen módon szeretnél fizetni (előleget utalsz vagy teljes díjat utalsz). Ezután utalj át 3000 Ft előleget bankszámlánkra: Magyar Keresztény Alapítvány: 10404072-40710909-00000000. Közleménybe írd be: ‚Quiver tábor’. Jelentkezési és előleg utalási határidő: július 10.

Kövess minket facebookon is!

További infó: Tel/fax: 06-28-362-396

Email: programok@ellelministries.org

ROVAT: Programok

Comments are closed.