Szerző: Ellel Ministries Dátum: 2014. augusztus 18. Retro Klub bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mi is az a Retro Klub?

Az Ellel Ministries új program sorozatát kifejezetten az 50 év felettieknek szánjuk, és az ők életkori sajátosságaihoz szeretnénk igazítani. Ez egy “keresztény klub”, ahol idősödő embereknek szeretnénk baráti közösségben bibliai és hasznos  gyakorlati ismereteket adni. A baráti, testvéri közösség megélésére közös étkezéseket, beszélgetéseket, kirándulásokat szervezünk.

Mi lesz a téma és kik fognak tanítani?
Az első Retro Klub témája a “Szívünk titkai” lesz. Mézes László nyugdíjas lelkész és Mézesné Dr.Marozsán Ibolya nyugdíjas orvos, az Ellel tanítói fognak előadni. Ebben a tanításban az orvosi ismereteket ötvözve a Biblia tanításával fogunk hallani mindarról, amit egy kereszténynek a szívinfarktusról tudnia kell. Rámutatunk arra, hogy nem csak az egészségtelen táplálkozás károsíthat, hanem az is, amit egyébként “lenyelünk”. Elmondjuk, hogy a stressz hogyan hat érrendszerünkre, szívünkre. Beszélünk arról, hogy Isten milyen megoldást kínál belső feszültségeink levezetésére: mennyire központi kérdés Nála szívünk állapota.

Egyéb információk:
Időpont: 2014. szeptember 13.  10:00-18:00.

Regisztráció szeptember 10.ig

lehetséges, kérjük telefonon vagy emailben jelezni a jelentkezést. A díjat a helyszínen is lehet fizetni.

Helyszín: az Úr Rétje, Őrbottyánban, az Ellel Ministries magyarországi központjában.

Regisztrációs díj: 2000 Ft, mely fedezi a részvétel és az ebéd árát.

AZ EBÉD KÉSZÍTÉS MIATT KÉRJÜK, MINDENKÉPP REGISZTRÁLJ!!!!

Jelentkezni lehet: e-mailben: programok@ellelministries.org vagy telefonon: 06 28 362 396; mobil: 06-30-6311-900 vagy az alábbi űrlapot kitöltve.

ROVAT: Programok

Comments are closed.