Szerző: Admininisztrátor Dátum: 2011. augusztus 25. Átváltozás az értelmünk megújulása által – Modular B bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sokan küszködnek, mert szorongva, félelemben, konfliktusok között és kárhoztatás alatt élik az életük. Keresztényként kudarcokat élnek át, hiszen problémás viselkedésük, érzelmi válaszaik és gondolkodásmódjuk területén képtelenek győzelmet, változást látni.  Gyakran mondogatják: “Olyan lelkiismeret furdalásom van ezek miatt a gondolatok miatt”, vagy “kárhoztatás alatt élik az életük”.

Ez a tanfolyam nagy segítségére lehet azoknak, akiknek folyamatosan gondjaik vannak keresztény útjukon és másokkal való kapcsolataikban. Akik lelkipásztori helyzetben vannak vagy szeretnének másokon segíteni, értékes eszközt nyújt, amellyel ajtót nyithatnak a Szent Szellemnek, hogy megváltoztassa és meggyógyíthassa a szíveket.

Ez a gyakorlatias kurzus azzal foglalkozik, hogy mindannyiunknak vannak vakfoltjaink és tudatalatti gondolkodásunknak olyan területei, amelyek átszínezik mindazt, amit látunk és teszünk. Isten szándéka, hogy mindez világosságra kerüljön, és legbensőbb részeinket is átjárja az igazság. Így nyerjük el szabadságunkat és gyógyulunk meg, hogy azzá válhassunk, akinek Isten valójában teremtett bennünket. Többek között az alábbiakkal foglalkozunk:

Bűnök és sérülések. Nyerjünk gyakorlatias és személyes látást mindennapi életünk e két, gyakran egymással összezavart, valóságos területét illetően.

– Gyakran nehezen tudunk Istenben mint Védelmezőnkben bízni, és gondosan védelmezzük saját magunkat. Gyakorlati bibliai segítséget nyújtunk, hogy a Szent Szellemet felhatalmazzuk az önvédelem falainak ledöntésére.

– A gyakori viselkedési körökforgások – mint elutasítottság, bűntudat, érzelmi kitörések, elszigeteltség, maximalizmus és kontroll – magyarázata. Jelentős áttörést, szabadságot hozhat ezek azonosítása és kezelése.

– Személyiségfejlődésünkre hatással van mindazok társadalmi, vallási, kulturális és érzelmi hitrendszere, akik befolyással bírnak életünk felett. Istentől kapott személyiségünk felszabadulhat, ha levetjük téves hiteinket, szokásainkat és gondolkodási sémáinkat a kurzus alatt.

– Az emberi szív így kiált: “Csak hadd legyek egyszerűen önmagam!”. Életadó igaz történetek hangzanak el arról, milyen túláradó élettel és örömmel akar Jézus megajándékozni mindannyiunkat; bátorító segítség gyanánt, hogy megtaláljuk önmagunkat – Isten értékes ajándékát.

ROVAT: Programok

Comments are closed.